Gehoortest

Bij Boavista bieden wij hoogwaardige gehoortesten in Oud Gastel om u te helpen uw gehoor optimaal te begrijpen en te verzorgen. Als toegewijde audiciens begrijpen wij dat een goed gehoor essentieel is voor uw algehele welzijn en kwaliteit van leven. Met behulp van geavanceerde testapparatuur en onze expertise in gehoorzorg, zorgen wij ervoor dat u een grondige en persoonlijke gehoortest ontvangt.

Onze professionele audiciens nemen de tijd om naar uw specifieke luisterbehoeften en -zorgen te luisteren, zodat we de beste oplossing kunnen vinden. Of u nu vermoedt dat u gehoorverlies heeft, uw huidige hoortoestellen wilt upgraden of gewoon uw gehoor wilt laten controleren, wij zijn er om u te helpen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een kosteloze en uitgebreide gehoortest bij Boavista. Onze deskundige audiciens staan voor u klaar om uw gehoor te beoordelen en u te voorzien van op maat gemaakt advies. U kunt ook langskomen in onze winkel om de verschillende opties te bespreken en te ontdekken welke hoortoestellen het beste bij uw levensstijl en voorkeuren passen.

Het nieuwste gehoorapparaat laten aanmeten en uitkiezen

Boavista werkt samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het uitbrengen van innovatieve en bovenal effectieve gehoorapparatuur.

Zo kun je bij ons in de winkel bijvoorbeeld vragen om de ReSound LiNX 3D aan te laten passen. Dit baanbrekende gehoorapparaat heeft de volgende voordelen:

  • 50% beter in de identificatie van spraak in verschillende omgevingen.
  • Hoor 80% meer omgevingsgeluiden.
  • Versta 40% meer spraak en lawaai.
  • Gratis smartphone app voor de bediening van het hoortoestel.
  • Volledig draadloos en zorgeloos uw vrienden, familie en collega’s verstaan.

Maak (weer) kennis met de mooiste geluiden

Klotsende golven, het tikken van regen op het raam, krakend sneeuw, tsjirpende vogels, de wind door de bladeren van een boom… Een spontane lach van blijheid verschijnt op uw gezicht door het horen van de geluiden die deze wereld zo mooi maken.

Boavista haalt veel energie uit het terugbrengen van geluid in het leven haar klanten. Wilt u ook het maximale uit uw gehoor halen? Kom dan snel even langs in de winkel of neem contact met ons op voor een afspraak!