Brillen

Boavista optiek blijft op hoogte van de laatste mode binnen de brillenwereld. Zo loopt u nooit achter. Met een diverse collectie hebben we voor iedereen de passende bril. Ons ervaren team kan u goed adviseren welke bril het beste bij uw gezicht past. We laten graag onze mening weten en zullen u begeleiden naar uw nieuwe aankoop. Dit geldt niet alleen voor uw gewone correctiemontuur, maar ook voor zonnebrillen, kinderbrillen en leesbrillen!

Monturen

Boavista heeft veel verschillende merken in huis. Zo zijn veel bekende en kwalitatieve merken vertegenwoordigd. Denk hierbij aan Dolce&Gabbana, Prada, Tom Ford en Ray-Ban. Door af te reizen naar verschillende beurzen in Europa blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de brillenmode. Bij ons loop je altijd voorop met de mooiste en nieuwste brillen.

Zonnebrillen

Bescherm uw ogen tegen de zon. Met de laatste mode op het gebied van zonnebrillen loopt u de zon lachend tegemoet. Want u bent niet alleen beschermd, maar u ziet er ook nog eens goed uit! Of u nu komt voor een wat strakker ontwerp zonnebril, een sportzonnebril of design zonnebril, alles is te vinden in onze diverse collectie.

Kinderbrillen

Vaak wordt er bij opticiens minder aandacht besteed aan kinderbrillen. Er is een beperkte collectie en de meeste brilletjes passen niet bij de persoonlijkheid en de voorkeur van uw kind. Wij proberen ook juist voor kinderen de leukste en laatste modebrilletjes te vinden. Want vaak is het voor die kleine rakkers al vervelend genoeg dat ze een bril moeten dragen. Daarnaast moeten kinderbrillen goed zitten. Doordat de neus vaak nog niet helemaal ontwikkelt is, zakt de bril vaak af. Met dit soort dingen houden wij rekening en adviseren wij u graag welke bril voor uw kind geschikt is.

Multifocale glazen

Begint u moeite te krijgen met lezen? Zijn de armen te kort? Gelukkig hoeft u niet meer met oma’s jampot glazen te lopen om ook te kunnen lezen met een bril. Met multifocale glazen worden verschillende afstanden gecorrigeerd. In het bovenste deel van het glas zit een vertegedeelte. In het midden vindt u een tussenliggend afstand gedeelte. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden tijdens beeldschermwerk en aan tafel. Onderin de glazen zit het leesgedeelte. Hiermee kunt u rustig een boek of de krant lezen. Deze glazen zijn duurder dan wanneer u een aparte leesbril zou aanschaffen, maar levert een heleboel extra comfort op.

Of multifocale glazen wennen is? Ja, maar eigenlijk zien we dat bijna 100% van onze klanten snel gewend raakt. Sterker nog, bijna niemand zou meer terug willen naar een aparte lees- en vertebril!

Monofocale glazen

Bent u onder de veertig jaar? Dan heeft u waarschijnlijk genoeg aan monofocale glazen. Hiermee wordt de sterkte gecorrigeerd voor een afstand. De glazen die wij leveren hebben standaard een hardingslaag en ontspiegeling. Hier betaald u vaak extra voor bij andere opticiens. We hebben hiervoor gekozen omdat dit toch echt noodzakelijke opties zijn voor brildragers.