Opticien Roosendaal

Heeft u moeite met het vinden van een goede opticien bij u in de buurt? Zoek dan onze strakke zaak eens op. Wij verwelkomen iedereen en veel van onze klanten komen al uit omliggende steden. Zeker het proberen waard!

Opticien in de buurt van Roosendaal

Boavista is niet alleen in Oud Gastel een thuishaven voor alles wat met optiek te maken heeft. Dat klopt, veel van onze klanten komen uit steden uit de buurt. Veel mensen zijn per toeval wel eens langsgegaan, en keren steeds weer terug. We horen vaak dat onze professionele en persoonlijke manier van werken zeer fijn is. Dat stukje rijden neemt men dus met een glimlach op de prijs toe.

Hoe ver rijden?

Oud Gastel heeft een prachtige ligging en is op zichzelf al een bezoekje waard. Vanuit hartje Roosendaal bent u er bovendien binnen 10 tot 15 minuten. Dat is toch lang niet gek?

Weinig opticiens Roosendaal

Neem maar eens een kijkje in de online telefoongids; er zijn slechts rond de 10 optiekzaken in Roosendaal. Met zo een klein aanbod is het goed mogelijk dat de specialist die u uw ogen wilt toevertrouwen er niet bij zit. Boavista is dan zeker een goed alternatief! Mocht u vragen hebben, bel ons dan gerust op: 016 5513 730.

Wat bieden wij extra?

Wij zijn niet alleen een goedlopende optiekzaak nabij Roosendaal dankzij onze kennis als optometrist, maar ook door ons gevoel voor mode. Wij weten vaak al snel waar u precies naar op zoek bent. Daarnaast houden wij nauwlettend de nieuwste brillen trends in de gaten, zodat u bij ons altijd de nieuwste en mooiste collecties te zien krijgt.